Des de fa dos anys, el clam d’Independència ha estat substituït per el de Repùblica Catalana, o cada cop més sovint per “República” i prou.

Cada cop que parles de República i no d’independència estàs fent el que Espanya li convé que facis.

República ho va introduir Espanya per cinc motius.

1 ) Que es deixés de dir Independència: Els manipuladors de masses professionals decideixen quines consignes cal escampar, perquè els pobles no triïn les seves. De la mateixa manera que ens han canviat “república” per “independència”.
O quan ens van canviar: “no tinc por” per “volem saber la veritat dels atemptats de les Rambles del 17-A”.

2) Tenir un tema per enganyar els independentistes després de les traïcions d’Octubre, és a dir, parlar d’una entelèquia perquè no s’ha proclamat res:
Tots els grups que porten el mot de “república” al seu nom; no treballen per la Independència. Parlar d’implementar la república equival a negar la traïció del 10 i el 27 d’Octubre com si s’hagués fet alguna cosa de profit. En canvi; es va enganyar a tot el poble.

3) Preparar el camí a futures traïcions:
-Incorporant Podemos-Comuns per impedir la Independència. -Parlant d’ampliar la base quan el novembre del 2013 teníem 40 punts d’avantatge per la Independència (Tarda i Torra ho han demanat descaradament!) Malgrat han sigut els líders dels partits polítics i de les organitzacions processites els que ens han fet perdre la Independència.

4) Deixar la porta oberta a una eventual República Espanyola que sigui acceptable pels “independentistes light” i matar la independència per molts anys.

5) Permetre als infiltrats espanyols reconèixer-se entre ells: Quan un tertulià parla de República tota la resta saben que treballa per Espanya com ells. És un codi entre còmplices de la mort de la Independència. Contràriament, amb Directe 68, que no parlem mai de República i sempre d’Independència (o de Llibertat com Lluís Botinas Montells).
Els infiltrats saben que treballem per Catalunya, per això ens silencien mitjans de comunicació o ens ataquen a les xarxes socials.
La forma política cal triar-la DESPRÉS de proclamar la Independència MAI abans. Altrament es despista la població i es perd suport a la Independència.

Ara ja ho saps. Si vols la Independència digues INDEPENDÈNCIA com necessita Catalunya, i no “república” com Espanya vol.