He deixat passar uns dies per tal que la visió del que va ser la primera diada de Directe 68 no fos escrita sota les emocions viscudes.

El temps no ha fet mimbar la sensació de ser a les portes de que el moviment popular de Directe 68 esdevingui massiu i guanyador.

L’ofrena feta per la Mariona i la Laia davant desenes dels nostres. El públic acompanyant-nos amb el clam d’independència. El cant dels Segadors que hem de millorar en ritme i entonació…

La resta del dia parlant amb centenars d’independentistes que ens transmetien el seu desencís amb els líders del procés i la seva il.lusió amb l’aparició d’un “nou partit polític sense polítics..”
8000 fulletons entregats que han comportat un augment del seguiment de la nostra Web i xarxes socials…

També va ser motiu de satisfacció com els/les nostres companys/es a les xarxes van escampar els nostres directes i vídeos de l’ofrena que han arribat a desenes de milers de persones.

Des de les converses amb la gent, va quedar clar que cal explicar millor que Directe 68 és la “unitat independentista”, el perquè del nostre logo i el nostre posicionament transversal com a condició necessària per assolir la Independència. Temes que en els propers dies desgranaré en aquest blog.

La manifestació de la Diada demostra que els independentistes som majoria a la societat. Ara cal traslladar aquesta majoria al Parlament per fer la Independència, donat que, els qui tenien i encara tenen la majoria per fer-la, no l’han fet ni la faran. Per tant, no són independentistes.

Només hem de repetir el salt exponencial que hem fet des de l’any passat quan érem tan sols quatre al costat de l’essencial Lluís Botinas de la Gota catalana, a les hores, si que hi serem a les portes de la Independència.
Serà quan més de 68 dones i homes del poble farem servir Directe 68 per proclamar la independencia i fer que Catalunya sigui novament lliure.