El 3 de Maig a les 19.30, es va realitzar la xerrada, dels 2 anys que es compleixen de la meva vaga de fam, per la DUI de Catalunya i Escòcia i els 62 dies de la meva tortura i segrest psiquiàtric, per David Raventós.

A la seu de la Gota Catalana per recuperar la llibertat, carrer Cartagena 230, 5è 1a – Barcelona.

Es van fer, vàries emissions en directe, tant des del Facebook Live, com del Youtube Live. Dintre d’uns dies, tindrem un reportatge de l’esdeveniment.

Vídeo des del Facebook live:

Avui, dijous 3 de Maig a les 19:30 en DIRECTE, per Youtube Live & Facebook Liveus esperem a la xerrada, dels 2 anys que es compleixen de la meva vaga de fam, per la DUI de Catalunya i Escòcia i els 62 dies de la meva tortura i segrest psiquiàtric.fb.com/groups/resistenciaindependentistacatalana/https://www.youtube.com/watch?v=kEz2-1oFfoEA la seu de la Gota Catalana per recuperar la llibertat, carrer Cartagena 230, 5è 1a – Barcelona

Pubblicato da Resistència Independentista Catalana su giovedì 3 maggio 2018

El vídeo del mateix esdeveniment emes per Youtube live: https://youtu.be/kEz2-1oFfoE

El vídeo que es va visualitzar a la xerrada, dels testimonis dos anys després, amb intervenció de la Laia Raventós (filla d’en David Raventós) i del Gerard Aymi (amic del David Raventós i Cofundador de Directe 68)