COMUNICAT DE DIRECTE 68 DAVANT LA IMPUTACIÓ DE ROGER ESPAÑOL PELS FETS DE L’1-O

Davant la imputació de Roger Español en relació als fets esdevinguts a diversos indrets de Catalunya el dia 1-O de 2017 volem manifestar:

1- El suport absolut a Roger Español que va ser víctima, amb resultats gravíssims i permanents per a la seva persona, de la violència planificada i sistemàtica de les forces d’ocupació espanyoles a Catalunya contra la població civil indefensa.

2- Que l’única violència que ha de ser jutjada és la de l’agressió rebuda per la població civil per part de policies que, de manera premeditada, desproporcionada i al crit de “¡A por ellos!”, van massacrar civils indefensos.

3- No reconeixem cap justícia espanyola en tant que contraria al poble de Catalunya com és públic i notori per la filtració recent d’e-mails en aquest sentit. Encara menys havent-se exhaurit els 18 mesos del mandat atorgat al Parlament de Catalunya per les eleccions plebiscitàries de 27 de setembre de 2015 que haurien d’haver portat a la Independència sense necessitat de cap més referèndum.

4- Immediatament a la proclamació d’Independència declarada pel poble, representat per Directe 68, anul·larem les sentències polítiques i exercirem totes les accions a Catalunya i internacionalment per a exigir la reparació de tots els danys causats per l’estat espanyol i els seus representants sobre la població catalana des de l’11 de setembre de 1714.

Descarrega en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68

Sant Andreu de Palomar, Barcelona 20 de setembre de 2018