COMUNICAT DE DIRECTE 68 PER LA DIADA DE 2018

Aquesta Diada és la nostra primera com a partit “Directe 68”. No ha estat gens fàcil arribar fins aquí. D’ençà que vam iniciar l’activitat política com a Resistència Independentista Catalana denunciant la pregunta trampa el 9N, de desembre de 2013, i després de l’incompliment del mandat del 27s i les dues falses declaracions d’independència de l’octubre de 2017, hem hagut d’aguantar; amenaces, coaccions, difamacions, segrest amb tortura química i censura per part de les clavegueres de l’estat espanyol, de les de Madrid i de les processistes a Catalunya i hem hagut de superar 8 mesos d’entrebancs per
poder registrar el nostre partit.

Però ara som aquí per certificar la mort del procés i liderar la lluita per la Independència.

La història jutjarà si el fracàs del procés és responsabilitat de CDC/Pdecat, ERC, CUP, ANC o Òmnium. Si ha est

at fet amb malicia (traïció) per part dels seus líders, o causat per alguna de les variants de la incompetència humana (incapacitat, partidisme, covardia). Tant és. A la vida, els qui fracassen en allò que tenen encomanat, han de ser substituïts per altres que no portin la càrrega del fracàs o l’engany a les seves espatlles.

Directe 68 és aquí per declarar la Independència de manera unilateral en el moment d’obtenir 68 diputats. La qual cosa és inevitable que passi a curt termini donat que l’engany del procés cada dia es fa més evident als ulls dels independentistes conscients, els quals estan creixent de manera exponencial.

A Directe 68 ens sentim hereus morals de les Consultes Populars per la Independència que van començar a Arenys de Munt i que van ser neutralitzades amb la creació de l’ANC.

Així mateix, volem perpetuar l’esperit de Lluís María Xirinacs que, com nosaltres, volia la Independència. Va fer vagues de fam per obtenir-la, va ser represaliat per l’estat espanyol i ens va descobrir la “traïció dels líders”.

Desitgem a tots els independentistes de Catalunya i a tots els catalans que encara no en són una Diada de commemoració, en record i en honor dels defensors de Catalunya i de Barcelona d’ara fa 304 anys i una Diada de lluita per la recuperació de la Independència que la tenim a tocar i ens la volen continuar prenent.

Descarrega en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68
Director de Ràdio Hadrian

Sant Andreu de Palomar, Barcelona 10 de setembre de 2018