COMUNICAT DE DIRECTE 68 PER L’1 D’OCTUBRE

Amb motiu del primer aniversari dels fets de l’1-O, Directe 68; el partit polític sense polítics que proclamarà la Independència de Catalunya, vol comunicar al poble de Catalunya que:                                     .

HONOREM el poble de Catalunya per la seva defensa valenta i pacífica de les nostres llibertats nacionals enfront de la salvatge agressió de l’estat espanyol.

CONDEMNEM la violència desfermada de les forces espanyoles d’ocupació, agredint població civil indefensa, ferint més de mil persones i aterrint a tota la població del principat.                                      .

DENUNCIEM la complicitat del Govern de la Generalitat, la Conselleria d’Interior i la Cúpula dels Mossos d’Esquadra, ometent la protecció del poble de Catalunya davant les agressions de la policia espanyola.

RECORDEM que l’1-0 no hauria d’haver existit mai perquè el full de ruta que va obtenir la majoria absoluta a les eleccions del 27-S de 2015, establia la proclamació de la Independència abans de 18 mesos sense cap referèndum previ.

ENS OPOSEM a l’incompliment del nou mandat atorgat a PDeCAT, ERC i CUP per al referèndum de l’1-O, i a les dues falses declaracions d’Independència i la posterior fugida i rendició dels nostres representants que van abandonar el poble de Catalunya quan més els necessitàvem.

ENS COMPROMETEM a proclamar unilateralment la Independència tan aviat el poble de Catalunya ens atorgui la seva confiança amb 68 o més escons al Parlament de Catalunya.                                      .

El poble ho va començar el 2009 amb les consultes populars, i el poble ho acabarem des del Parlament.

Visca Catalunya Lliure!

Descarrega en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68

Sant Andreu de Palomar, Barcelona 30 de setembre de 2018