COMUNICAT DE DIRECTE 68 – DIADA 2019

Directe 68 és conscient de la necessitat d’unitat estratègica de l’independentisme per tal d’alliberar la nació després de 300 anys d’ocupació espanyola efectiva i 10 anys de procés estèril.

Per això, dos dels fundadors de Directe 68 van intentar ja el 2012 la unitat independentista, que va rebentar Oriol Junqueras d’ERC.

També vam exigir infructuosament la unitat de tot l’independentisme per les eleccions del 2015 i del 2017.

L’única unitat estratègica independentista és unir a Directe 68, els milions d’independentistes neutralitzats per les cúpules de Convergència, ERC, CUP, Òmnium, ANC i per llurs líders.

Tampoc faran la independència els hereus dels qui han creat el problema: Consell per la República, Crida a la República… o projectes de dissidència controlada promocionats als mitjans de comunicació com ara són Primàries o Front Republicà.

La resposta a la sentència dels qui no van declarar la independència a l’octubre, que ens van enganyar i van fugir o es van entregar, no pot ser ni manifestacions de suport, ni vagues, ni talls de carreteres, ni eleccions autonòmiques com Espanya vol, necessita i té previst.

De la mateixa manera, cap referèndum portarà a la independència com demostra el referèndum trampa robat a Escòcia amb la complicitat dels “seus” “líders”, ni el de Nova Caledònia, Quebec o la part de Papua, ocupada per Indonèsia.

Ens distanciem de la campanya “Ens veiem al parlament” i de l’ocupació armada proposada per un individu que ja hem desmuntat públicament i que ha s’ha apropiat dels nostres plantejaments, ja sigui per ridiculitzar-nos o bé ja sigui per culpar-nos del que pugui passar.

L’únic camí possible, ràpid i democràtic a la independència és trencar la censura que impedeix al poble conèixer Directe 68, obtenir majoria absoluta al parlament i declarar unilateralment la independència.

El 1r d’octubre, l’estrena del documental “La Mentida, el documental de la veritat” i l’aparició del llibre “Traïció a la independència”, permetran al poble recuperar la iniciativa, com van ser les consultes iniciades a Arenys de Munt ja fa 10 anys, i fer la independència que els polítics han impedit.

El que el poble va començar, el poble ho acabarà.

en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68

Sant Andreu de Palomar, 10 de setembre de 2019.