COMUNICAT DE DIRECTE 68 DEL 21 DE DESEMBRE DE 2018

COMUNICAT DE DIRECTE 68 PEL QUE FA A LA CELEBRACIÓ DEL “CONSEJO DE MINISTROS ESPANYOL A BARCELONA I A LES ACCIONS DE PROTESTA PREVISTES.

Davant la indesitjada celebració del “Consejo de Ministros” d’Espanya a Barcelona en data de 21 de desembre de 2018 al Palau de la Llotja de Mar, Directe 68 vol comunicar al poble de Catalunya que:

REBUTGEM la celebració d’un “Consejo de Ministros” d’una nació esdevinguda estrangera pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

CONSTATEM la fi de la ficció que Catalunya ha esdevingut República doncs cap república permet la celebració de “Consejos de Ministros” d’un altre estat.

DENUNCIEM l’engany que constitueixen organitzacions com Consell per la República, Comitè de Defensa de la República, Crida Nacional per la República, que fan referència a una República que no existeix.

CERTIFIQUEM la mort del fals procés independentista que mai ha tingut com a objectiu la independència de Catalunya, sinó generar frustració i cansament al poble de Catalunya per allunyar la independència unes quantes generacions.

ENS DESMARQUEM de totes les accions processistes que es produeixin el dia 21 de desembre de 2018, especialment d’aquelles que generin violència, desordres, pèrdua d’ingressos o limitacions del dret de circulació dels ciutadans de Catalunya.

MANIFESTEM que tot allò que despisti el poble del fet que 72/70 diputats/des de Pdecat, ERC i CUP van fingir declarar la independència, no ens acosta a la llibertat nacional, sinó que beneficia Espanya allunyant-nos-en.

CRIDEM a recuperar l’esperit de les Consultes iniciades a Arenys de Munt el 13 de setembre de 2009 i neutralitzades amb la creació de l’ANC. El que va començar el poble ho acabarà el poble.

HONOREM la figura de Lluís Maria Xirinacs, l’independentisme i les vagues del qual eren de debò i que ens va advertir de la traïció dels líders.

CONVOQUEM a tots els independentistes orfes de projecte a recuperar la il·lusió i a incorporar-se a Directe 68 per declarar la independència unilateralment des del Parlament.

Visca Catalunya de nou Lliure

en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68

Sant Andreu de Palomar, Barcelona – 20 de desembre de 2018