COMUNICAT DE DIRECTE 68 EN RELACIÓ A L’EMPRESONAMENT DE 7 JOVES CATALANS ACUSATS DE TERRORISME

Davant l’empresonament de 7 joves catalans per part de jutges espanyols sota acusació de terrorisme, ahir dia 26 de setembre de 2019, Directe 68 manifesta que:

1. No reconeixem la legalitat ni la moralitat de les actuacions de les forces armades i judicials d’ocupació espanyoles sobre els catalans.

2. El segrest de 7 catalans al 2019 per part de l’estat espanyol hauria estat impossible si Junts pel SI i les CUP, no haguessin fet dues falses declaracions d’independència l’octubre de 2017, tot enganyant el poble de Catalunya, com s’ha demostrat en el judici del procés.

3. Els 7 joves encausats són caps de turc dins de l’estratègia conjunta espanyola, executada coordinadament des de Madrid, Barcelona, Waterloo i Suïssa, que consisteix en augmentar la tensió per tal de justificar la mediació internacional que “imposi” un referèndum trampa, com el que va impedir la independència d’Escòcia, tot revocant el referèndum d’independència guanyat pel poble de Catalunya el 1r d’octubre de 2017, ignorat per tots els partits processistes.

4. Demanem al poble de Catalunya de no caure en el parany de la provocació que activi la cadena de situacions que mati la independència per referèndum trampa a l’escocesa.

5. Animem el poble de Catalunya a recuperar la inicitiva el 1r d’octubre amb el documental “La Mentida, el documental de la veritat”, el llibre “Traïció a la independència” i una acció de pressió que anunciarem el dia 1 d’octubre mateix.

El que el poble va començar el poble ho acabarà.

en PDF

Visca Catalunya Lliure!
David Raventós i Gaset
President de Directe-68

Glasgow, Escòcia – 27 de setembre de 2019.