COMUNICAT DE DIRECTE 68
RELATIU AL 14-F I A LES SETMANES POSTERIORS

 

A Directe 68 hem volgut deixar passar uns dies d’ençà de la victòria independentista amb 74 escons i de la repetició -sí, repetició quan es compta correctament- de la majoria absoluta en vots.

Malauradament  tot el que proposàvem en el nostre manifest unitatperladui.directe68.cat (unitat, fer la DUI a la primera sessió plenària, compromís notarial, renunciar a cadirals, etc.) no s’ha acomplert ni s’acomplirà. És coherent amb el fet que cap partit parlamentari ni extraparlamentari no hagi signat un manifest que garanteix la independència, si el seu motiu d’existir és impedir-la, tot dividint els independentistes.

Els moviments i reunions entre partits després del 14-F, en comptes de reforçar l’independentisme, solament han servit per a crear incertesa entre el poble de manera immoral.

Ignorem quin pacte és ja decidit d’imposar als catalans o, fins i tot, si és previst d’anar a unes altres eleccions per a continuar de deprimir premeditadament i malintencionada l’independentisme.

Després de 7 anys d’anunciar que cap d’aquests partits no farien pas la independència, ara és arribat el moment de substituir-los.

Per tot això, encoratgem el poble de Catalunya que:

 1.  No faci  més costat, en conteses electorals, a partits parlamentaris com ERC, JUNTS, CUP i Demòcrates, que ens han enganyat repetidament i no han complert  el compromís de fer la independència.
 2.  No cal tampoc que torni a votar partits com PNC i, sobretot, PDeCAT que tan sols han servit perquè JuntsxCat no guanyi les eleccions i, d’aquesta manera, debilitar encara més la via unilateral.
 3.  No renovi el suport a partits com Primàries i FNC que han obtingut menys vots que avals presentats, han demostrat no poder substituir els partits actuals i han desgastat milers de persones que hi han fet confiança.
 4.  Deixi de considerar viables partits que ni tan sols han pogut aplegar els avals per a participar-hi en condicions.
 5.  Presti suport com a simpatitzant o, preferiblement, militant a Directe 68, el sol partit independentista de Catalunya com s’ha demostrat, atès que vam ser els únics que:
  • Vam provar d’unir tot l’independentisme amb el manifest de l’11 de setembre.
  • Vam anar de bona fe a la reunió de Donec Perficiam i vam publicar-ne els enregistraments, als quals el poble de Catalunya té dret.
  • Ens comprometem notarialment a declarar la DUI a la primera sessió plenària si el poble ens atorga 68 o més diputats/ades.

 

Ens cal tothom.

Aixeca’t i Fem-ho!
Visca Catalunya de nou Lliure

David Raventós i Gaset
President de DIRECTE 68

 

Barcelona – 26 de febrer de 2021