UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA DUI

Lona diada 2021
i

Manifest per la DUI i comunicats

i

Comunicat de la Diada 2021

COMUNICAT DE DIRECTE 68

per la Diada de l’11 de setembre del 2021

 

A Directe 68 desitgem una jornada de lluita per aquest 11 de setembre del 2021, la quarta Diada que el Poble Català mereixeria de celebrar en una Catalunya independent, però que no pot fer-ho per culpa dels fets de l’octubre del 2017 i dels seus actors principals.

Avui fa un any que vam presentar a 29 partits independentistes el Manifest unitatperladui.directe68.cat que proposava d’unir tot l’independentisme per a declarar la DUI a la primera Sessió Plenària del Parlament de Catalunya, amb contracte notarial i tot excloent-nos de les llistes, si calia. Cap partit no va signar. Cap mitjà principal no se’n va fer ressò.

Igualment decebedora va ser la cimera per la unitat independentista organitzada el darrer desembre, i vam ser els únics que la vam fer pública al nostre canal de YouTube, youtube.directe68.cat

Davant aquest escenari, Directe 68 assumim el compromís d’unificar l’independentisme per a poder fer realitat el manifest d’ara fa un any, un cop puguem trencar la censura que fa que la major part del nostre poble no conegui els arguments que donen legitimitat a la nostra ofrena de lideratge:

VISIÓ I LLEIALTAT CERTA, AL POBLE DE CATALUNYA. Vam ser els primers a denunciar que el procés era traïció, ja el desembre del 2013. Cap partit ni associació civil no ens va acompanyar aleshores (ni tampoc després!). Solament qui és el primer a denunciar una traïció és segur que no és part dels traïdors.

LLARG CONEIXEMENT PERSONAL de (gairebé) tots els dirigents processistes (i dels actors de segona i tercera categoria) i de la seva trajectòria d’activitat contra la independència.

COMPROMÍS I REPRESSIÓ SOFERTA. Aquests darrers anys, la Resistència Independentista Catalana – Directe 68 ha rebut censura, segrest, tortura i amenaces de manera desproporcionada a la nostra projecció pública, cosa que demostra que Espanya ens considera una amenaça i vol impedir que unifiquem l’independentisme per a fer la independència.

FEINA FETA. Constituir Directe 68 (un partit sense polítics), fer l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”, 130 programes de Radio Hadrian, 142 directes “Preguntes i respostes”, presentacions públiques de Directe 68 a 16 ciutats de Catalunya i a 2 barris de Barcelona, 2 vagues de fam, el llibre “Traïció a la independència”, el “Manifest unitari per la DUI” per les eleccions d’aquest 14-F, la feina feta a la Conferència per la Unitat, els centenars de milers d’hores fetes al carrer i a les xarxes…

CONTACTES DISCRETS INTERNACIONALS que exigeixen als seus interlocutors la visió, compromís i feina que tan sols Directe 68 pot acreditar.

ESTRATÈGIA I OPTIMISME. Superat el tràngol d’acceptar que tots els partits ens han traït de bon principi (i no pas estovats per la presó o l'”exili”), i un cop trencada la censura, estarem en condicions de forçar unes eleccions com mai no hi ha hagut i com mai no tornarà a haver-hi (encara que seran formalment “autonòmiques”) on Directe 68 traurà més de 68 escons, i a la primera Sessió Plenària declararem unilateralment la independència.

Però ens cal ser-hi tothom. I si és així, ho farem el 2022. De tu, que vols la independència/llibertat de Catalunya, en depèn!

El més dur està fet. Ara cal coronar la feina!

Aixeca’t i Fem-ho!

Visca Catalunya de nou Lliure!

Directe 68

 

Barcelona – 11 desetembre de 2021

Directe 68®    |   www.directe68.cat    |   info@directe68.cat    

ENLLAÇOS D’INTERÈS

      ;