COMPROMÍS INDIVIDUAL AMB LA DUI

 
CompromisDUI
i

LA DIADA INDEPENDITZADORA 2023 DE DIRECTE 68

i

Compromís Individual amb la DUI PDF

i

Manifest per la DUI i comunicats

Compromís individual amb la DUI

 

LA UNITAT DE L’INDEPENDENTISME

A Directe 68 sempre ens hem compromès decididament per la unitat independentista i a la Resistència Independentista Catalana vam advertir, d’ençà de desembre del 2013, que el procés no portaria a la independència, com és evident per, cada cop, més independentistes.

ESTEM DIRIGITS PER TRAÏDORS O “SOLAMENT” PER INCOMPETENTS?

A Directe 68 sempre hem vist clar que, després de més de tres segles ocupats, tot allò que és estructural, com ara Parlament, partits polítics, mitjans de comunicació, organitzacions… són eines en mans de l’ocupant. A partir de desembre del 2013, els iniciadors de la Resistència Independentista Catalana vam denunciar la pregunta trampa que impedia que el 9N del 2014 fos un referèndum vinculant per la independència. Així ho hem expressat en tot el que hem fet d’aleshores ençà, però la censura ha fet que la major part de catalans desconegui els 130 programes de Radio Hadrian, les conferències, el documentari “La Mentida, el documental de la veritat“, el llibre Traïció a la independència, les dues vagues de fam per la independència, els 152 directes a YouTube

Un sector molt més ampli de l’independentisme sense acceptar, encara, la traïció de tots els líders -de la qual prou ens va advertir Xirinacs- es troba en diversos estadis: que hem estat enganyats, que els partits són incompetents, que han tingut por o que s’han rendit a canvi dels indults.

L’estratègia guanyadora independentista és, doncs, unir els dos sectors d’independentistes al marge dels partits per tal de declarar, tan aviat com sigui possible, la DUI.

EL MANIFEST UNITAT PER LA DUI DEL 2020 I LA CIMERA DONEC PERFICIAM

A Directe 68 ja vam fer un manifest el 2020 que pretenia unir tot l’independentisme i fer la DUI IMMEDIATAMENT.

En aquell manifest, ignorat per tots els partits polítics i els mitjans de comunicació “independentistes”, ens excloíem de la llista, ens preparàvem per a demanar perdó i proposàvem que cada candidat signés un compromís notarial per tal de declarar la DUI a la primera sessió plenària del nou Parlament.

Tant el rebuig al manifest com la cimera de Donec Perficiam de desembre del 2020 ens va ensenyar (confirmar seria més exacte) que no hi ha cap altra organització independentitzadora a Catalunya i, molt probablement, ni tan sols independentista. Per això cal que el poble s’organitzi al marge dels partits, que són part del problema i no pas de la solució.

COMPROMÍS PERSONAL AMB LA DUI

La manera de trencar la censura i poder fer la independència és assumir un compromís personal amb la DUI. Assumir el compromís equival a estar disposats a anar a una llista electoral, elegida a l’atzar com la tradició històrica catalana de la insaculació per a elegir càrrecs públics. Assumir el compromís implica assumir que, si hom és elegit, anirà a llistes i se signarà un acta notarial on cada candidat es compromet a votar en vot públic per la DUI, on sigui possible fer-la, a la primera sessió plenària.

Si els milions d’independentistes en subscrivim el compromís, és segur que obtindrem majoria absoluta per fer la DUI i que ni Espanya ni els partits, siguin traïdors o incompetents, no podran impedir-la com han fet els darrers anys amb el procés.

Si la iniciativa té succés, ens donarem entre els signataris eines que garanteixin la transparència de l’elecció de les llistes electorals per tal que, aquest cop, res no pugui impedir la independència. Convertirem els càrrecs en simples executors de la voluntat popular i no en propietaris del nostre vot que fan i desfan.

Depèn tan sols de tu. Signa i fes córrer el compromís (annex a aquest text) o en aquest enllaç, per totes les xarxes socials i pel teu entorn i tindrem molt més a prop la independència.

Guanyarem!

Visca Catalunya de nou Lliure

DIRECTE 68

 

Barcelona – 11 desetembre de 2022

Directe 68®    |   www.directe68.cat    |   info@directe68.cat    

 

Jo _________________________, domiciliat al municipi de __________________________, signo el Compromís Personal per la Declaració Unilateral d’Independència que es concreta en els punts que segueixen:

Em comprometo a ser candidat/a en una agrupació electoral destinada a declarar la independència, si surto elegit a l’atzar entre tothom que signi aquest compromís.

Em comprometo a anar a un notari a deixar constància del meu compromís irrevocable de votar a favor de la Declaració Unilateral d’Independència a la primera sessió plenària on sigui possible fer-la.

Em comprometo a fer la màxima difusió d’aquest compromís amb tots els independentistes que conec per tal d’assegurar-ne la difusió i el succés.

 

Visca Catalunya de nou Lliure

i

Manifest de La Diada del 2022 PDF

ENLLAÇOS D’INTERÈS

      ;