RADIO HADRIAN

Explicant el que no us explicaran enlloc més

Nou càpitol de Radio Hadrian cada diumenge de 16h a 18h

RADIO HADRIAN va sorgir de la necessitat de trencar la censura absoluta dels mitjans de comunicació de Catalunya, el Juny de 2017; on actualment la Resistència i Directe 68 fem un nou capítol del programa Radio Hadrian, cada diumenge en versió en català, espanyol i anglès des de l’emissora KA RADIO des d’Escòcia, i des de Ràdio Catalunya Universalexplicant el que no us explicaran enlloc més. El nom fa referència al mur d’Hadrian que separa Escòcia d’Anglaterra i com homenatge a Ràdio Pirenaica del temps de Franco. Va sorgir de converses entre Cheryl Scott i Delia Forrest. En l’actualitat en David Raventós s’encarrega de les tres edicions.

una vegada dintre de l’app, busca Catalunyauniversal

CADA DIUMENGE NOU CAPÍTOL DE RADIO HADRIAN

16:00 versió en català

17:00 english version

17:30 versión en español

Capítols en Català

Chapters in English

Capítulos en Español

I a les 18.00 ja tindreu el episodi en els tres idiomes, disponibles per tornar a escoltar al YouTube oficial de KA Radio, conjuntament amb tots els episodis anteriors.

Ràdio Catalunya Universal és una estació de ràdio en línia, amb seu central a Catalunya, on reprodueixen el programa de Radio Hadrian, Entrevistes, Conferències i petits clips, amb els que trenquen la censura dels mitjans de comunicció de Catalunya, i per destapar l’engany processita. També tindran debats i xerrades en directe, que no es podrien emetre en cap altre lloc.

KA Radio Scotland és una estació de ràdio en línia, amb seu central a Escòcia, on reprodueixen música en una àmplia gamma de gèneres musicals i presenten molts artistes nous i propers. També tenen xerrades de xat i emeten controvèrsies i temes polítics, que no es podrien emetre en cap altre lloc.

En breu on-line www.catalunyauniversal.cat