ENLLAÇOS PERMANENTS

David Raventós, qui és?QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

David Raventós i Gaset

  • Nascut a Barcelona l’any 1969. Advocat. Parla 6 idiomes.
  • Fou Vicepresident de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya i Vicepresident Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.
  • Ha treballat durant 10 anys en el sector de les xarxes de franquícia.
  • El desembre del 2013 inicia de facto la Resistència Independentista Catalana oposant-se a la doble pregunta del 9N on comença a destapar l’engany dels polítics catalans al seu poble.
  • El maig de 2016 fa una vaga de fam per destapar les falses DUI de Catalunya i Escòcia.
  • El juny de 2017 va crear RADIO HADRIAN, un programa dissident fet des de Barcelona i emès des d’Escòcia, actualment des de Lleida, en el qual és director.
  • El gener de 2018 constitueix un nou partit DIRECTE 68, que ens portarà als catalans a fer la declaració unilateral d’independència, en el qual és president.
  • El juliol de 2018, és una peça clar de Ràdio Catalunya Universal, essent subdirector.

EL BLOG

LA PRIMERA DIADA DE DIRECTE 68

He deixat passar uns dies per tal que la visió del que va ser la primera diada de Directe 68 no fos escrita sota les emocions viscudes.

El temps no ha fet mimbar la sensació de ser a les portes de que el moviment popular de Directe 68 esdevingui massiu i guanyador.

L’ofrena feta per la Mariona i la Laia davant desenes dels nostres. El públic acompanyant-nos amb el clam d’independència. El cant dels Segadors que hem de millorar en ritme i entonació…

La resta del dia parlant amb centenars d’independentistes que ens transmetien el seu desencís amb els líders del procés i la seva il.lusió amb l’aparició d’un “nou partit polític sense polítics..”
8000 fulletons entregats que han comportat un augment del seguiment de la nostra Web i xarxes socials…

També va ser motiu de satisfacció com els/les nostres companys/es a les xarxes van escampar els nostres directes i vídeos de l’ofrena que han arribat a desenes de milers de persones.

Des de les converses amb la gent, va quedar clar que cal explicar millor que Directe 68 és la “unitat independentista”, el perquè del nostre logo i el nostre posicionament transversal com a condició necessària per assolir la Independència. Temes que en els propers dies desgranaré en aquest blog.

La manifestació de la Diada demostra que els independentistes som majoria a la societat. Ara cal traslladar aquesta majoria al Parlament per fer la Independència, donat que, els qui tenien i encara tenen la majoria per fer-la, no l’han fet ni la faran. Per tant, no són independentistes.

Només hem de repetir el salt exponencial que hem fet des de l’any passat quan érem tan sols quatre al costat de l’essencial Lluís Botinas de la Gota catalana, a les hores, si que hi serem a les portes de la Independència.
Serà quan més de 68 dones i homes del poble farem servir Directe 68 per proclamar la independencia i fer que Catalunya sigui novament lliure.

NO DIGUIS REPÚBLICA, DIGUES INDEPENDÈNCIA

Des de fa dos anys, el clam d’Independència ha estat substituït per el de Repùblica Catalana, o cada cop més sovint per “República” i prou.

Cada cop que parles de República i no d’independència estàs fent el que Espanya li convé que facis.

República ho va introduir Espanya per cinc motius.

1 ) Que es deixés de dir Independència: Els manipuladors de masses professionals decideixen quines consignes cal escampar, perquè els pobles no triïn les seves. De la mateixa manera que ens han canviat “república” per “independència”.
O quan ens van canviar: “no tinc por” per “volem saber la veritat dels atemptats de les Rambles del 17-A”.

2) Tenir un tema per enganyar els independentistes després de les traïcions d’Octubre, és a dir, parlar d’una entelèquia perquè no s’ha proclamat res:
Tots els grups que porten el mot de “república” al seu nom; no treballen per la Independència. Parlar d’implementar la república equival a negar la traïció del 10 i el 27 d’Octubre com si s’hagués fet alguna cosa de profit. En canvi; es va enganyar a tot el poble.

3) Preparar el camí a futures traïcions:
-Incorporant Podemos-Comuns per impedir la Independència. -Parlant d’ampliar la base quan el novembre del 2013 teníem 40 punts d’avantatge per la Independència (Tarda i Torra ho han demanat descaradament!) Malgrat han sigut els líders dels partits polítics i de les organitzacions processites els que ens han fet perdre la Independència.

4) Deixar la porta oberta a una eventual República Espanyola que sigui acceptable pels “independentistes light” i matar la independència per molts anys.

5) Permetre als infiltrats espanyols reconèixer-se entre ells: Quan un tertulià parla de República tota la resta saben que treballa per Espanya com ells. És un codi entre còmplices de la mort de la Independència. Contràriament, amb Directe 68, que no parlem mai de República i sempre d’Independència (o de Llibertat com Lluís Botinas Montells).
Els infiltrats saben que treballem per Catalunya, per això ens silencien mitjans de comunicació o ens ataquen a les xarxes socials.
La forma política cal triar-la DESPRÉS de proclamar la Independència MAI abans. Altrament es despista la població i es perd suport a la Independència.

Ara ja ho saps. Si vols la Independència digues INDEPENDÈNCIA com necessita Catalunya, i no “república” com Espanya vol.

0 Comments