Radio Hadrian Capítol 86 – Judici contra Catalunya?

#ProuCensura #VagadeFam #LaMentida #Proutraïdors

“El millor per ser enganyats és considerar-se més llest que els altres”
Francois Delacroix Foucault

Aquest programa va adreçat als líders naturals del poble de Catalunya, aquest 3-5% que formen més de cent mil persones, han de ser sense excepcions, han d’estar liderant el poble de Catalunya per desmuntar la mentida del procés i fer la independència.

Aquest programa va dedicat molt especialment a Josep Manuel Martin de Begur, en Josep va ser una troballa una sorpresa, quan veient-lo en algun grup de la Resistència on no hi havia parlat mai, i ens va explicar com ell a Begur havia anat alguna manifestació amb alguna pancarta on explicava la traïció del procés, ell sol, i això per mi, és definició en si mateix el que suposa un líder natural, i des de llavors, ha vingut a conferències, ha ajudat en moltes tasques, i que ens ha preparat la conferència que hem fet a Begur, i com després ha recollit aquells cartells que encara no havien estat arrancats, per tant és un orgull i una gran felicitat, tenir persones com en Josep Manuel fent la independència des de Directe 68, moltíssimes gràcies Josep Manuel.

Resum de la setmana de la Resistència Independentista Catalana i Directe 68:
· El dilluns vam tindre el directe “Preguntes i Respostes” en un format d’una hora, com serà a partir d’ara, el primer dilluns de cada mes, n’hem fet 16 ja, més de 30 hores responent preguntes.
· El dimecres vam fer el col·loqui amb els oients de Radio Hadrian, que fins ara era quinzenal i ara passarà a ser mensual, el tercer dimecres de cada mes.
· El dijous la conferència “Directes a la Independència” a Begur.

I parlarem de:
· La conferència a Begur.
· L’inici del judici.
· Les eleccions espanyoles per la caiguda dels pressupostos.
· El tercer aniversari de la Muriel Casals.
· La manifestació de les dretes espanyoles.
· La manifestació de l’ANC.
· Conceptes de guerra psicològica contra els catalans.
· La setmana de Puigdemont i Torra.
· La internalització del procés.
· La dissidència controlada.
· La Resistència, i del perquè de les coses que fem i oberts a maneres de fer-ho millor, però des de la certesa de què no tenim gaires més opcions i que d’aquesta manera guanyarem.
· Manuel Milian Mestre friki de la setmana per segona setmana consecutiva.
· Acabarem amb la carta de la Victòria Segura.

Resum del capítol

Capítol en català

Recorda, que cada diumenge a les 16:00 hi ha un capítol nou de Radio Hadrian, consulta la programació i escolta’l online