Conferència DIRECTES A LA INDEPENDÈNCIA al Vendrell, al Centre Cívic de l’Estació. Divendres 9 de novembre a les 19h.

Presentant Directe 68
Conferència a càrrec de David Raventós.

Aquest és el podcast de la retransmissió online per Ràdio Catalunya Universal.

Una conferència que ha sigut tot un èxit, amb 50 assistents, una sala plena, i més de 100 oients per la ràdio.

En aquesta entrada trobaràs un recull d’articles de premsa, vídeo i àudio de la conferència.

Recull de premsa

Presentació de Directe 68

El divendres 9 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc, al centre cívic l’Estació, l’acte de presentació de Directe 68, partit polític contrari al processisme, que considera que els dirigents de l’ANC, ERC, PDeCAT i CUP han estat treballant durant aquests anys en contra de la independència de Catalunya. Directe 68 només es presentarà a eleccions un cop: quan vegi que traurà majoria absoluta i pugui proclamar la independència. Més informació a www.directe68.cat.

Article escrit a la versó escrita del diari de la Fura número 1860 del 2 de novembre de 2018 – Baixa la versió digital aquí

 

El partit polític Directe 68 es presenta al Vendrell

El partit polític Directe 68 es presenta amb una conferència aquest divendres a les set de la tarda al Centre Cívic l’Estació. Es tracta d’una formació independentista, crític amb el PDeCAT i ERC,  que aposta per la via unilateral i pacífica.

Veure vídeo…

El nou partit Directe 68 presenta la seva proposta d’independència unilateral al Vendrell

David Raventós, president de la formació, carrega contra els partits independentistes actuals i els seus líders
El Centre Cívic l’Estació del Vendrell acull aquest divendres 9 de novembre, a les 19.00 hores, un acte de presentació del nou partit polític Directe 68, que promou una via «unilateral i pacífica» per arribar a la independència. La conferència la durà a terme el president del partit, David Raventós, que es mostra molt crític amb l’actual procés català i els partits i líders independentistes que l’han propulsat. «Tenim la certesa que els actuals partits no ens portaran a la independència», sentència Raventós.

El partit polític Directe 68 s’ha presentat al Vendrell

La formació política independentista Directe 68 s’ha presentat aquest divendres al Vendrell. El missatge d’aquesta formació política és una alternativa diferent a les plantejades fins ara per les formacions que persegueixen el mateix objectiu. 40 persones van assistir a l’acte.

Veure vídeo…