Conferència DIRECTES A LA INDEPENDÈNCIA al Vendrell, al Centre Cívic de l’Estació. Divendres 9 de novembre a les 19h.

Presentant Directe 68
Conferència a càrrec de David Raventós.

Aquest és el podcast de la retransmissió online per Ràdio Catalunya Universal.

Una conferència que ha sigut tot un èxit, amb 50 assistents, una sala plena, i més de 100 oients per la ràdio.

En aquesta entrada trobaràs un recull d’articles de premsa, vídeo i àudio de la conferència.

Recull de premsa

Presentació de Directe 68

El divendres 9 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc, al centre cívic l’Estació, l’acte de presentació de Directe 68, partit polític contrari al processisme, que considera que els dirigents de l’ANC, ERC, PDeCAT i CUP han estat treballant durant aquests anys en contra de la independència de Catalunya. Directe 68 només es presentarà a eleccions un cop: quan vegi que traurà majoria absoluta i pugui proclamar la independència. Més informació a www.directe68.cat.

Article escrit a la versó escrita del diari de la Fura número 1860 del 2 de novembre de 2018 – Baixa la versió digital aquí

 

El partit polític Directe 68 es presenta al Vendrell

El partit polític Directe 68 es presenta amb una conferència aquest divendres a les set de la tarda al Centre Cívic l’Estació. Es tracta d’una formació independentista, crític amb el PDeCAT i ERC,  que aposta per la via unilateral i pacífica.

Veure vídeo…

El nou partit Directe 68 presenta la seva proposta d’independència unilateral al Vendrell

David Raventós, president de la formació, carrega contra els partits independentistes actuals i els seus líders
El Centre Cívic l’Estació del Vendrell acull aquest divendres 9 de novembre, a les 19.00 hores, un acte de presentació del nou partit polític Directe 68, que promou una via «unilateral i pacífica» per arribar a la independència. La conferència la durà a terme el president del partit, David Raventós, que es mostra molt crític amb l’actual procés català i els partits i líders independentistes que l’han propulsat. «Tenim la certesa que els actuals partits no ens portaran a la independència», sentència Raventós.